Vrijwilligers

In Nederland zijn ruim 450.000 mensen als vrijwilliger aan de slag in zorg en welzijn. Ook bij Stichting V.C.S.A. Thuiszorg zetten vrijwilligers zich met enthousiasme in voor onze thuiszorg cliënten.

Extra persoonlijke aandacht

Vrijwilligerswerk is dankbaar werk waar je onze cliënten echt blij mee maakt. Je zorgt voor extra aandacht en gezelligheid. Met jouw hulp draag je bij aan hun welzijn. Het gaat vaak om de kleine dingen, die voor onze cliënten van grote waarde zijn. Daarin kun jij het verschil maken! En het is niet alleen goed voor onze cliënten, het is ook leuk en gezellig om te doen.

Voor ieder wat wils

Jong of al wat ouder, voor een uurtje of een dagdeel: er is altijd wel een vrijwilligersfunctie die jou past. Bijvoorbeeld door te helpen bij het ontbijt, lunch of diner, met een cliënt te wandelen, een spelletje te spelen of wat te gaan drinken in de stad. Je kunt ook aan de slag in de tuin. Iedere bijdrage is welkom!

Wat bieden wij jou?

Wij vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt bij ons als vrijwilliger. Als vrijwilliger word je actief betrokken bij onze organisatie. Net als voor betaalde krachten bieden we ook onze vrijwilligers de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van cursussen.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast om het verschil te maken voor onze cliënten? Je bent van harte welkom voor een kennismaking.  Samen kijken we naar activiteiten die bij jou passen en waar jij je met enthousiasme voor in wilt zetten. Mail naar info@vcsa-thuiszorg.nl om een afspraak te maken.